Τι θέλουμε οι άντρες; Στενές φιλίες, τρίο & συναδελφικότητα…

mini-sexy girlΟι άντρες ακόμα και όταν έχουν σχέση φαντασιώνονται το σεξ με τις φίλες τους,με τις συναδέλφισσές τους και με τις κολλητές της κοπέλας τους.
Γενικά σύμφωνα με έρευνα του γνωστού Cosmopolitan, o άντρας έχει διάφορα βρώμικα στο μυαλό του: Οπως το να κάνει τρίο, να κάνει σεξ με τις φίλες της γκόμενάς του, τις φίλες του, τις συναδέλφους του και γενικώς ψάχνει την περιπέτεια…
Πάνω από τους μισούς από τους 732 άντρες που πήραν μέρος στην έρευνα είπαν πως θα ήθελαν μία ακόμα γυναίκα, (εκτός από τη δική τους) στο κρεβάτι τους, δηλαδή θα ήθελαν να κάνουν τρίο.

Το 50% από αυτούς, ενώ έχουν σχέση, θα ήθελαν να κάνουν σεξ και με μια φίλη τους, ενώ το 18% θα ήθελε να ρίξει στο κρεβάτι κάποια συνάδελφό του.
Το 32% θα ήθελε να ξεμοναχιάσει τη φίλη της γκόμενάς του, ενώ το ίδιο ποσοστό όσων είναι single θα ήθελε να κάνει σεξ με την πρώην του.
Το περίεργο είναι πως οι περισσότεροι απάντησαν ότι έχουν πάει μόνο με μία έως τρεις γυναίκες στη ζωή τους (!) (μάλλον πολύ νέοι θα ήταν αυτοί), ενώ ένα 3% είπε ότι έχει κάνει σεξ με πάνω από 100 γυναίκες. Οι μισοί απάντησαν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον ένα one night stand.
Το 36% όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να αλλάξει στη σεξουαλική του ζωή αν γεννιόταν ξανά, απάντησε ότι θα ήθελε να πάει με περισσότερες γυναίκες, ενώ το 32% ότι θα δοκίμαζε περισσότερα πράγματα στο κρεβάτι.
Οσον αφορά τις απιστίες… Το 42% απάντησε ότι έχει κερατώσει τη σύντροφό του αλλά το 82% από αυτούς είπαν ότι μετά ένιωσαν ενοχές…
Πάντως από την έρευνα φαίνεται ότι οι άντρες έχουν ποικιλία στη σεξουαλική τους ζωή: το 37% έχει μαγνητοσκοπήσει τον εαυτό του την ώρα που κάνει σεξ, το 72% έχει κάνει cyber ή mobile σεξ, το 28% έχει πειραματιστεί στο S&M και το 23% θα ήθελε να δοκιμάσει το bondage.
Άλλα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι:
Το 37% των ανδρών βλέπει πορνό(δεν είναι και μεγάλο το ποσοστό), ενώ το 11% από αυτούς που βλέπει κάθε μέρα, θα ήθελε να μην το μάθει η γκόμενά του.
Το 26% από τους άνδρες που είναι σε σχέση έχει χουφτώσει χορεύτρια σε strip club και το 15% έχει βγει ραντεβού με κάποια που… καμάκωσε στο Facebook.
Οσον αφορά την ιδανική γυναίκα, οι άνδρες λένε ότι είναι εκείνη που έχει αυτοπεποίθηση, καθώς το 76% θεωρεί ότι η τέλεια γυναίκα ξέρει τι ζητάει.
Τέλος ένα ακόμα κάπως περίεργο πράγμα που διαβάσαμε στην έρευνα είναι ότι οι μισοί απάντησαν ότι το φιλί είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει το ζευγάρι… Ή σε πολύ ρομαντικούς έπεσε το Cosmopolitan ή οι άντρες κατά βάθος είμαστε  συναισθηματικοί τύποι.69magazine.gr

Μοιράσου το :

Loading...
Δείτε επίσης