Πως αισθάνονται οι γυναίκες … που έχουν μεγάλο στήθος !

-big-cleavageΟποια γυναίκα έχει μεγάλο στήθος είναι πολύ πιθανό να αισθάνεται σαν να κουβαλάει μόνιμα πάνω της ένα μωρό, το οποίο μάλιστα είναι και αρκετά απαιτητικό. Σίγουρα οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από ένα τέτοιο στήθος, όμως το τι τραβάει αυτή η γυναίκα, δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Πολλές από τις κοπέλες που από την εφηβεία τους ακόμη έχουν σχηματίσει μεγάλο στήθος, έχουν περάσει αρκετά «βασανιστήρια» από συμμαθητές ή και συμμαθήτριες, αφού για κάποιο πολύ ηλίθιο λόγο αυτά τα κορίτσια θεωρούνται πιο προχωρημένα ή και πιο εύκολα.

Την ίδια περίοδο αυτά τα κορίτσια δυσκολεύονται να βρουν σουτιέν στο νούμερο τους, μπλούζες και φορέματα. Από την άλλη ακούνε πολύ συχνά από φίλες ξαδέλφες και γνωστές το πόσο τυχερές είναι που έχουν μεγάλο στήθος, οι οποίες δεν καταλαβαίνουν βέβαια ότι αυτό το μέγεθος δημιουργεί ορισμένα προβλήματα: όπως θέματα με τη στάση του σώματος, πόνους στην πλάτη, δυσκολίες στο τρέξιμο και γενικά στην άθληση.

Επίσης όσο μεγαλύτερο είναι το στήθος τόσο μεγαλύτερη γίνεται και η ανάγκη του να φοράει η γυναίκα το σουτιέν της συνέχεια. Οι γυναίκες με μεγάλο ΦΥΣΙΚΟ στήθος δεν είναι σαν τις πορνοστάρ ή τα μοντέλα που έχουν βάλει σιλικόνη και το στήθος τους είναι στητό ακόμα και αν δεν φορούν σουτιέν.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο αρκετές γυναίκες αισθάνονται ανασφάλεια όταν είναι να γδυθούν, ενώ παράλληλα τους απασχολεί το πως θα μπορέσουν να κρατήσουν το στήθος τους σχετικά στητό τα επόμενα χρόνια καθώς φοβούνται τη χαλάρωση.

Φυσικά οι γυναίκες αυτές από την εφηβεία και μετά μαθαίνουν πως να ζουν έχοντας μεγάλο στήθος. Καταφέρνουν και αντιμετωπίζουν τα πειράγματα κάνοντας πλάκα πρώτα οι ίδιες για το μέγεθός τους και προσπαθούν να καταλάβουν πότε ένας άντρας ενδιαφέρεται για εκείνες και όχι για τα στήθη τους.69magazine

Μοιράσου το :

Loading...
Δείτε επίσης