Πεθερομανία: 1 στους 4 γαμπρούς θα ήθελε να … πάει με την πεθερά του !

sexy petheraΤο στερεότυπο για τη σχέση πεθεράς – γαμπρού δηλαδή η εικόνα της μαίγερας και του πεθερόπληκτου, ίσως αρχίζει σιγά σιγά να “σβήνει”…
Σύμφωνα με μία έρευνα, στη σημερινή εποχή, ένας στους έξι άνδρες βρίσκει ότι η πεθερά του είναι πιο «καυτή» από τη γυναίκα του!

Κάποια ακόμα πιο προχωρημένα εύρηματα της έρευνας, στην οποία πήραν μέρος 1.500 άνδρες, είναι ότι το ένας στους τέσσερις είπε ότι θα ήθελε πολύ να “το κανει” με την πεθερά του, και 3 στους δέκα είπαν πως αν το πρότειναν στην πεθερά τους, εκείνη θα ανταποκρινόταν αμέσως!

Αν δεν κάνουν πλάκα, τότε μπορούμε να μιλάμε για πεθερομανία… καθώς οι περισσότεροι είπαν επίσης θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν η γυναίκα τους μεγαλώνοντας έμοιαζε στη μάνα της, ενώ οι μισοί θεωρούν ότι η γυναίκα τους υιοθέτησε το στυλ της πεθεράς τους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας μόδας, Peter Hahn, που έκανε την έρευνα είπε πως: «Οι πενηνταπεντάρες και εξηντάρες είναι δύσκολο να αισθανθούν σέξι, αλλά αυτή η έρευνα αποκαλύπτει πως η εμφάνιση, η προσωπικότητα και το στυλ, μπορούν τελικά να τις κάνουν ελκυστικές. Και οι περισσότερες γυναίκες θα ικανοποιούνταν αν άκουγαν ότι κάποιος άνδρας θεωρεί τη μητέρα τους ελκυστική».

Βέβαια αν αυτός ο κάποιος είναι ο άντρας τους τότε το πράγμα μάλλον αλλάζει…
69magazine

Μοιράσου το :

Loading...
Δείτε επίσης