Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ ;

ggΟι περισσότερες γυναίκες μεγαλώνοντας ανησυχούν για τις επιπτώσεις που θα έχει το πέρασμα του χρόνου στην σεξουαλικότητά τους.
Σύμφωνα με το ινστιτούτο σεξουαλικής έρευνας Kinsey, όμως, οι γυναίκες τείνουν να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στην ηλικία των… 40 ετών.

Η έρευνα δείχνει ότι σε αυτήν την ηλικία γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους, έχουν λιγότερες αναστολές και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν στο κρεβάτι. Στα 20 μπορεί να έχουν περισσότερη ενέργεια και σεξουαλική επιθυμία, αλλά η έλλειψη εμπειρίας μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στο να απολαύσουν την πράξη.

Στα 30 πολλές γυναίκες γίνονται πολύ απαιτητικές με τον εαυτό τους σε πολλά θέματα και αυτό μπορεί να τους προκαλεί το αίσθημα της απογοήτευσης.

Έτσι, αναμφισβήτητα όταν γίνονται 40 είναι έτοιμες να απολαύσουν την σεξουαλικότητά τους χωρίς προκαταλήψεις και με περισσότερη εμπειρία. Σε αυτήν την ηλικία μπορούν να πουν ελεύθερα στους άνδρες τι είναι αυτό που τους αρέσει και θέλουν στο κρεβάτι σύμφωνα με το Μεξικανικό περιοδικό Hora Cero.

Άλλο σημαντικό εύρημα, είναι το γεγονός πως οι γυναικείοι οργασμοί βελτιώνονται μετά τα 40, ενώ οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν την σεξουαλικότητά τους ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση.

Μήπως ήρθε η ώρα για πλήρη απενοχοποίηση;