Πόσες φορές μέσα στη μέρα σκεφτόμαστε … το σεξ ;

dΠρέπει να παραδεχτούμε πως όλοι σκεφτόμαστε το σεξ πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πόσες σεξουαλικές σκέψεις, όμως, έχει το κάθε φύλο μέσα στο 24ωρο;

Σύμφωνα με μία έρευνα που έλαβε χώρα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο, οι άνδρες κάνουν 19 σεξουαλικές σκέψεις την ημέρα ενώ η πλειοψηφία των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως σκέφτονται το σεξ 10 φορές την ημέρα. Σύμφωνα λοιπόν με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα οι άνδρες σκέφτονται το σεξ ακριβώς κάθε 1,26 ώρες.

Ωστόσο, κάποιοι άνδρες φτάνουν στο σημείο να σκέφτονται το σεξ 388 φορές την ημέρα και κάποιες γυναίκες (σε μικρό ποσοστό) έχουν 140 σεξουαλικές σκέψεις μέσα σε 14 ώρες, σύμφωνα με το Μεξικανικό περιοδικό Glamour .

Ενώ κατά μέσο όρο οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη ανέφεραν περισσότερες σκέψεις για το σεξ σε σύγκριση με τις γυναίκες, πολλές γυναίκες ανέφεραν περισσότερες σεξουαλικές σκέψεις…

Ο Τέρι Φίσερ, επικεφαλής της έρευνας στην οποία συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες μεταξύ 18 και 25 ετών, ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως η μελέτη δεν καθορίζει τη διάρκεια αυτών των σεξουαλικών σκέψεων αλλά ούτε και τη φύση τους.