Πώς να ρίξεις μία … δεσμευμένη !

bΗ απιστία στις μόνιμες σχέσεις είναι ένα φαινόμενο πολύ πιο συχνό από ό,τι οι περισσότεροι θέλουν να πιστεύουν. Παρόλο που η πλειοψηφία των ανθρώπων δηλώνει ότι η συζυγική απιστία είναι εξ ορισμού απαράδεκτη, σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιούνται κατά καιρούς έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες σήμερα απατούν πιο εύκολα από ό,τι παλαιότερα.

Από τον Άγγελο Γεραιουδάκη
Αυτό γίνεται καθώς οι γυναίκες έχουν πλέον ευρύτερο κοινωνικό πεδίο, χρησιμοποιούν social media, έχουν υπερφορτωμένο πρόγραμμα, δε ντρέπονται να συζητάνε για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, συναντιούνται με άλλες γυναίκες στην ίδια θέση με αυτές και ακολουθούν το ρεύμα της εποχής που επιδιώκει δυναμικές λύσεις στα προβλήματα τους.

Από την άλλη, δεν υπάρχει πιο μεγάλη νίκη για έναν άντρα από το να αποκτήσει μία γυναίκα που ανήκει σε άλλον. Η ιδανική εποχή για να απατήσει μία δεσμευμένη τον σύντροφό της είναι στις καλοκαιρινές της διακοπές. Συνήθως, τότε ψάχνει εκείνο που δεν βρίσκει στο σύζυγό της: ωραίο, καλογυμνασμένο σώμα, διάθεση και κέφι, ενθουσιασμό, θαυμασμό προς την ίδια, έντονη σεξουαλικότητα, ενδιαφέρον για το άτομό της.

Για εσένα που σου αρέσει να φλερτάρεις με μία δεσμευμένη θα πρέπει να γνωρίζεις ότι θέλει χρόνο και υπομονή για να την ρίξεις. Αν αυτός ο άνδρας είναι φίλος σου, θα πρέπει αρχικά να σκεφτείς καλά μην προχωρήσεις, ενώ αν θεωρείς ότι δεν της αξίζει να είναι δίπλα της, τότε μην πεις οτιδήποτε κακό που μπορεί να τον μειώσει μπροστά της. Απλά δείξε της πόσο ανώτερος, καλύτερος, ρομαντικός και σέξι είσαι από αυτόν. Τώρα, εάν δεν γνωρίζεις το τρίτο άτομο μάθε όσα περισσότερα μπορείς για τη σχέση τους από τον φιλικό περίγυρό της για να ξέρεις που πας να μπλέξεις, αλλά και τι είναι αυτό που της λείπει.

Η πιο συνηθισμένη περίοδος για να απατήσει μία γυναίκα τον σύντροφό της είναι είτε όταν εκείνος έχει ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά του και δεν της δίνει καθόλου σημασία είτε όταν έχει πάει μόνη της διακοπές μαζί με τις φίλες της. Αν πρόκειται για γυναίκα που έφθασε στο νησί για διακοπές μαζί με τις φίλες της γιατί ο άνδρας της δεν είχε χρόνο να έρθει μαζί της, τότε πρέπει να της αφιερώσεις πολύ χρόνο και πολλή σημασία.

Παράλληλα, πρέπει να την κάνεις να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη χωρίς όμως να την κάνεις να νιώσει άβολα. Κάνε της κοπλιμέντα για το χαμόγελο της, για το σώμα της, τα ρούχα της και την αίσθηση του χιούμορ της. Οι γυναίκες ψάχνονται έξω από τη σχέση καθώς θεωρούν ότι ο σύντροφός της, την θεωρεί δεδομένη και δεν την εκτιμάει, όπως γινόταν στην αρχή της σχέσης τους.

Θα πρέπει, όμως, να θυμάστε ότι σε περίπτωση που κοιμηθεί εύκολα μαζί σου, τότε είναι μία cheeter. Αυτού του είδους οι γυναίκες γουστάρουν την αγωνία και τις δολοπλοκίες. Επίσης, να είσαι σίγουρος πως θα σε απατήσει κι εσένα το ίδιο εύκολα, όπως έκανε και με τον σύντροφό της. Στη ζούγκλα που υπάρχει εκεί έξω, μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν αργότερα.
koolnews

Διάλεξε κορίτσια για Σεξ!

Loading...