Οι 4 στάσεις για απολαυστικότερο … στοματικό σεξ !

00016c42b36b12a774ad0fΤο στοματικό σεξ διατηρεί εξέχουσα θέση στο στάδιο των προκαταρκτικών.
Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν, όμως, είναι το γεγονός πως υπάρχουν πολλά τρικ αλλά και «ιδιαίτερες» στάσεις που μπορούν να το κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό τόσο και για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
Ιδού λοιπόν οι 4 στάσεις που θεωρούνται οι καλύτερες για το στοματικό σεξ:

Με τα πόδια πάνω

Όταν η γυναίκα είναι κάτω με το στόμα προς τα πάνω, πρέπει να λυγίσει ένα πόδι και να το σηκώσει, ενώ ο άνδρας στηρίζεται στα γόνατά του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cultura Colectiva, οι γυναίκες έχουν μια κολπική πλευρά πιο ευαίσθητη από την άλλη. Πρόκειται σίγουρα για μία πληροφορία που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη απόλαυση.

69 στο πλάι

Αυτή η έκδοση της γνωστής στάσης «69» είναι πιο άνετη από ό, τι η συμβατική. Η γυναίκα βρίσκεται ξαπλωμένη στο πλάι και ο άνδρας εξακολουθεί να κάθεται ελαφρά στραμμένος προς το μέρος της.

Η γυναίκα πάνω

Αυτή η θέση δίνει πολύ μεγάλη ευχαρίστηση στη γυναίκα και πολλοί άνδρες την βρίσκουν πολύ άνετη. Ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, η γυναίκα κάθεται πάνω στο πρόσωπό του.

Στα όρθια

Ο άνδρας παραμένει όρθιος ενώ η γυναίκα γονατίζει μπροστά του ώστε να μπορέσει να του κάνει στοματικό σεξ με έναν άνετο τρόπο. Ο άνδρας μάλιστα μπορεί να δίνει τον ρυθμό με το χέρι του…

Loading...